Fullt godkänt - så här långt

Superligan är i gång. Två svartgula matcher hittills och två segrar. OK, en kom i sudden, men ändå. Två lag har hittills full poäng, Storvreta och Warberg. Dalen har ännu bara en spelad match och kan ta sig upp på 5 poäng, samma som vi.

Storvretas sex poäng är lite överraskande. De vann knappt, 4-3, mot Falun borta men slog senast Pixbo hemma med klara 8-3. Pixbo som i första matchen slög Helsingborg med klara 12-4.

Caperio/Täby gör mycket mål. De har, på ett mål när, gjort dubbelt så många mål som vo, men har också släppt in exakt dubbelt så många! Har Ramsin inte kommit igång ännu?

Poängmässigt finns det ett knippe spelare som har gjort 5 resp 4 poäng, 4 resp 6 spelare. Caperio/Täby har 3 spelare bland 5-poängarna! Niklas Jihde och Patrik Edgren har bokförts för hittills fyra poäng, bägge har gjort två mål och har två assist.

Vi har ännu inte kommit upp i den spelmässiga nivå, jag tycker vi hade i ett par av träningsmatcherna, men det känns inte oroande. Däremot känns det riktigt roligt att MÅS-arna och Myran törs spela ut och ta för sig. Den femman (Myran spelar ju varierande med Koffe/Fischer som backpartner) kommer att växa under säsongen.  Visst kommer det säkert att bli någon/några svackor, men långa tror jag inte de blir.

Dalen har ännu en match mindre spelad. De möter Helsingborg borta i kväll. Så här långt, i den första perioden, leder de med 1-0.

Bappe

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0