Idag - Södertälje

Bortamatchen mot Balrog spelas i Södertälje. Är det en fördel för oss att slippa Botkyrkahallen? Intrycket från lagets kommentarer är att det inte spelar någon egentlig roll. Det är inte hallarna, som avgör om vi vinner eller förlorar utan det egna spelet. Golv, underlag, storlek är inte särskilt viktigt. Det är den egna inställningen, viljan och koncentrationen, som visas i slutresultat. Ja, motståndarna spelar naturligtvis en icke föraktlig roll också!

Vist är man lite nyfiken på hur Micke Karlsson kommer att se ut och lyckas i dagens match. Det känns som att det finns något smått obegripligt hos den spelaren. Han kom, om än ett år "försenad" till AIK, spelade en säsong, var bra, fick mycket speltid och drog snabbt vidare och lämnade ytterligare en rad frågetcken efter sig.  Ska han göra en stormatch idag eller helt enkelt tas bort ur matchen av de förra lagkamraterna? Endera tror jag det blir!

Ulf Hallstensson var klart förvånad över DN:s citat från "Anders Hallstensson". Dels därför att denne Anders, såvitt Ulf vet, inte existerar och dels därför att han, Ulf; inte pratade med någon journalist  över huvud taget efter matchen. "It´s the wrong man at the wrong time... "

Balrog och Trelleborg samma dag. Två lag som vid flera tillfällen stört och förstört våra ritningar. Vad skönt det skulle kännas med två svartgula segrar just denna söndag!

Bappe

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0