Inför Warberg

Det stundar en tidig "seriefinal" i Solnahallen eller i alla fall en prestigematch mellan två förväntade slutspelslag och finalkandidater. Det är sannolikt, att de bägge lagen kommer att stöta på varandra ett antal gånger under säsongen i olika tävlingar.

Daniel Schmidt är fortfarande krasslig och även Fredrik Djurling avstod onsdagens träning, men är i Solnahallen och tittar. Annars ser alla friska och pigga ut.
Det känns annars ovanligt laddat denna kväll. Kanske beror det på att det  kanske är lättare att tända lite extra inför en match mot Warberg numera än mot Balrog. Balrog är fortfarande ett lag, som ska kunna ta en slutspelsplats, men Warberg är ändå "huvudmotståndaren".

Pixbo känns svårbedömt så här långt, men brukar växa, när slutspelet närmar sig. Dalen, som många varnat för, har sett märkligt oförtagsamma ut både mot Caperio/Täby och än mer mot Helsingborg. Kul för Vidar Jonsson med den vändningen och segern. Grattis Vidar.

Jag kommer att missa Warbergsmatchen, vilket är trist. Det är alltid nervösare, när man inte kan se vad som händer och få jubla eller misströsta allteftersom matchen fortgår. Det är sånt som händer, men nervöst blir det!

Bappe

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0