AIK - Hässelby 8-4

Tränaren Micke Karlberg om den sista träningsmatchen före tisdagens seriepremiär mot Järfälla:


- Vi mötte division 1-laget Hässelby, som är något av favorit till seriesegern där. Jag tror att de garanterat blir topp tre. De saknade några riktigt bra spelare mot oss, men har en enormt bred trupp och bjöd på riktigt bra motstånd, vilket gav en riktigt bra träningsmatch.


- De första tio minuterna pressar dom oss stenhårt, vilket gör oss lite konfunderade. Det är det enda laget som verkligen pressat oss under hela försäsongen... alltså rent spelmässigt. Det blev jättebra träning för oss att få möta ett lag som kliver upp högt mot oss. Det tar alltså ungefär tio minuter innan vi kommer in i det. Sen växer vi in i matchen och leder med 1-0 i pausen, knappt men hyfsat rättvist. De gör en jättebra period och vi en godkänd.


- Sen i den andra perioden tappar de lite kraft och fokus, gör lite misstag, som vi tar vara på och tar över matchen. I den tredje perioden spelar vi av matchen, de sätter in lite nytt folk, det blir lite mål åt bägge håll.


- Generellt sett var det en perfekt match för oss och vi får en del besked vi ville ha. Och vi vinner med 8-4. Vilmer Viinamäki får göra sitt första mål för AIK i sitt första byte i matchen, vilket var jättekul.


- Det här var ju träning, men det var bättre än en vanlig träning, vi mötte ett jäkligt taggat lag som spelade på olika sätt och bjöd på väldigt bra motstånd. Vi fick därför träna på saker vi inte kunnat träna så mycket på tidigare. Vi är jättenöjda. I stort körde vi med samma femmor som tidigare. Koffe var inte med, Fisher vilade. Han har en blödning i vaden, inget farligt. Vi ändrade lite i och med att Vilmer kom in liksom Hampus Modigs.

Bappe


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0